Danielin yksi toive täyttyi

Daniel sairastui Akuuttiin Myeloiseen Leukemiaan syksyllä 2008.
Danielin leukemia uusiutui kahden vuoden kuluttua ja hänelle tehtiin kantasolusiirto. Solut luovutti Danielin isoveli. Siirto meni hyvin ja eristyksen loputtua hän pääsi aloittamaan esikoulun normaalisti viime syksynä.

Tauti ei kuitenkaan ei päästänyt Danielia vähällä vaan jäännöstauti alkoi nostaa nenäänsä taas kontrolleissa lokakuussa 2012. Tämän vuoden maaliskuussa tilanne oli jo niin paha, että taudin todettiin uusineen.
Sytostaatit eivät enää tehonneet, jonka vuoksi Danielille tehtiin toinen kantasolusiirto. Kovien komplikaatioiden jälkeen siirto onnistui ja Daniel selätti syövän kolmannen kerran seitsemän vuotiaana ja on nyt aloittanut ensimmäisen luokan netin välityksellä kotona.

Danielille kaikki kaikessa on jääkiekko, jota hänen isoveljensäkin pelaa. Viime syksynä Daniel ehti käymään kaksi kuukautta joukkueharjoituksissa. Danielin huone on vuorattu jääkiekkojulisteilla ja NHL-pelin pelaaminen on hänen intohimonsa. Jokaisen pelaajan hän tunteekin kuin omat taskunsa.

Oli ilonpäivä, kun Daniel suunnitteli tulevaa NHL-uraansa Saku Koivun kanssa. Mitä kaikkea suunnitelma sisältää jääkin Danielin ja Sakun väliseksi.
Taistelu syöpää vastaan vaatii rohkeutta. Danielin tapaaminen jääkiekkoveljesten Sakun ja Mikon kanssa toi rohkeat taistelijat yhteen.