Hae apurahaa

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö myöntää apurahoja lasten syöpähoitojen kehitykseen ja tutkimukseen.

Apurahahakemukset käsitellään kaksi kertaa vuodessa toukuussa ja joulukuussa, jolloin myös säätiön hallitus tekee päätökset, erikseen sovitun kokousaikataulun mukaisesti.

Jos tutkimus sisältää väitöskirjatyön rahoituksen, pyydämme siitä tekemään erillisen apurahahakemuksen. Näin selkeytämme MELA-raportointia.

Apurahahakemus tehdään sähköistä hakujärjestelmää käyttäen.

Jos tutkimus sisältää väitöskirjatyön rahoituksen, pyydämme siitä tekemään erillisen apurahahakemuksen. Näin selkeytämme MELA-raportointia.

Hakemusten jättöpäivät ovat seuraavat:
Kevät – 20.3. menessä
Syksy – 20.9. mennessä

Mikäli kysymyksiä apurahan hausta ilmaantuu, pyydämme teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä Aamu Säätiöön, info@aamusaatio.fi.

Hakemukset lähetetään liitteineen sähköisesti apurahajärjestelmään, linkki alla.

 

RAPORTOINNISTA

Aamu Säätiö seuraa rahoittamiensa tutkimusten etenemistä, vaikuttavuutta ja avustuksen käyttöä. Apurahasta vastaava  tai henkilökohtaisen avustuksen saaja vastaa raportoinnista ja siitä, että säätiön myöntämä rahoitus käytetään hakemuksessa ilmoitetulla tavalla.

Apurahan käytöstä pyydämme raportoimaan säännöllisesti vuosittain tutkimuksen alkamisesta lukien. Raporttiin sisällytetään tiivistelmä
tutkimuksen tuloksista tai senhetkisestä vaiheesta ja valmistuneen tutkimuksen merkityksestä ja vaikuttavuudesta. Jos apurahan käyttöaika on enemmän kuin vuosi,
pyydämme vuosittaista väliraporttia tutkimuksen edistymisestä. Raportit laaditaan apurahajärjestelmään kohtaan ’Selvitykset’.

Säätiölle tulee lisäksi raportoida välittömästi, mikäli rahoitettavan tutkimushankkeen aikana tutkimuksen aikataulussa, tutkimusryhmän kokoonpanossa tai muissa vastaavissa tutkimukseen liittyvissä asioissa tapahtuu oleellisia muutoksia. Säätiöllä on mahdollisuus pyytää avustuksen saajilta lisäselvityksiä.

Siirry hakemaan apurahaa