Nintendon hyväntekeväisyyskampanja GrandSlam2015 Aamu Säätiön hyväksi

NFI_competition_2015_all_games_with_aamu_logointendoa Suomessa edustava Oy Bergsala Ab on mukana tukemassa Aamu Säätiön toimintaa hyväntekeväisyyskampanjalla. Kilpailusta lyhyesti alla. Kilpailuun pääsee osallistumaan osoitteessa http://nintendo.fi/kampanja/grand-slam-2015/ Tervetuloa osallistumaan Nintendo Grand Slam 2015 -kilpailuun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa kaikki amiibo-figuurit, fyysiset pelit ja lisätarvikkeet, lukuun ottamatta rajoitettuja painoksia, jotka Oy Bergsala AB julkaisee vuonna 2015. Mikä parasta, lahjoitamme 50 senttiä Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle jokaista kilpailuun osallistujaa kohden! Toisin sanoen sinun kannattaa jakaa tätä kilpailua mahdollisimman monelle, jotta lahjoituksemme Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle kasvaa mahdollisimman suureksi!
Palkinto sisältää seuraavat tuotteet:
– 1 kpl Wii U Premium Pack -pelilaitepaketti
– 2 kpl Wii Plus -ohjainta
– 2 kpl Nunchuk-apuohjainta
– 2 kpl Wii U Pro Controller -ohjainta
– 1 kpl kaikista Wii U:lle julkaistavista fyysisistä peleistä ja lisätarvikkeista, joiden jakelijana Oy Bergsala AB toimii 1. tammikuuta – 31. joulukuuta 2015 välisenä aikana (Huomio! Ei sisällä limited edition -versioita)
– 1 kpl Nintendo 3DS XL -laite + virtalähde
– 1 kpl kaikista Nintendo 3DS:lle julkaistavista fyysisistä peleistä ja lisätarvikkeista, joiden jakelijana Oy Bergsala AB toimii 1. tammikuuta – 31. joulukuuta 2015 välisenä aikana (Huomio! Ei sisällä limited edition -versioita)
– 1 kpl kaikista amiibo-figuureista, joiden jakelijana Oy Bergsala AB toimii 1. tammikuuta – 31. joulukuuta 2015 välisenä aikana (Huomio! Ei sisällä limited edition -versioita).
Jokaista kilpailuun osallistujaa kohden Oy Bergsala AB lahjoittaa 50 senttiä Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle. Rahat lahjoitetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle kilpailun päätyttyä, viimeistään
31. joulukuuta 2014.
Kilpailu päättyy 18. joulukuuta 2014 tai aikaisemmin, jos lahjoituksen maksimimäärä 250.000 Ruotsin kruunua saavutetaan Pohjoismaissa. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun tuomaristo on tehnyt päätöksen. Viimeistään 31. joulukuuta 2014.