Suomalaiset NHL-pelaajat mukana tukemassa Aamua

Aamu Säätiö on saanut tukijoikseen maailmanluokan huippujääkiekkoilijoita, jotka ovat lahjoittaneet pelipaitojaan säätiön varainkeruun hyväksi.

Kansainvälinen Lasten Syövän Päivä on 15.2. ja samaan ajankohtaan sijoittuu myös pelipaitojen huutaminen. Päivä on kunnianosoitus syöpäsairaille lapsille, jotka taistelevat sairautta vastaan. Heistä jokainen on sankari, joka ansaitsee kultanauhan, lasten syövän kansainvälisesti tunnustetun tietoisuusnauhan.

Aamu Säätiö on nostanut sodan ja rauhan teemat Rauhanjulistus-kampanjallaan kansan tietoisuuteen. Keskiössä on filmi, joka kertoo syöpäsairaan lapsen tarinan hyvin koskettavasti. Filmin voi katsoa tämän linkin kautta »

Huutokauppaan: www.huuto.net/kauppa/aamusaatio
(huutokauppa auki ma 27.2 klo 10 saakka)