Aamu Säätiön ja Huuto.netin yhteistyön kautta 70 550 € lasten syöpähoitojen kehitykseen

NHL-tähtien pelipaitojen huutokaupalla kerättiin yli 70 000 € Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle, joka kerää varoja suomalaisten lasten syöpähoitojen kehitykseen.

Huuto.netissä (www.huuto.net) toteutettu hyväntekeväisyyshuutokauppa piti sisällään suomalaisten huippukiekkoilijoiden pelipaitoja, joita pelaajat olivat lahjoittaneet Aamu Säätiön hallituksen jäsenen Saku Koivun pyynnöstä huutokaupattavaksi.

Huutokauppa sulkeutui kovan loppukirin jälkeen ja lopullinen summa ilahdutti sekä Aamu Säätiössä että Huuto.netissä:

”Olemme Huuto.netissä iloisia siitä, että voimme tarjota hyväntekeväisyystahoille toimivan väylän kerätä varoja ja sitä myötä osallistua tärkeiden asioiden tukemiseen. Aamu Säätiön kampanja oli erinomainen esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä, jonka kautta saatiin kerättyä merkittävä summa syöpäsairaiden lasten hyväksi.”, eCom-palveluiden johtaja Heikki Lempinen Sanoma Digitalista toteaa.

”Yhteistyö ammattiosaajien kanssa on ensisijaisen tärkeää tämänkaltaisissa kampanjoissa, se on avain onnistumiseen ja uskottavuuteen. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja merkittävään lahjoitussummaan, joka tullaan käyttämään lasten syöpähoitojen kehitykseen.”, iloitsee Aamu Säätiön asiamies Laura Paasio.

Kovin huutokilpailu käytiin Mikko Koivun Minnesota Wild #9 pelipaidasta, josta huudettiin lopulta huimat 50 000 euroa.

Koivun pelipaidan onnellinen uusi omistaja motivoitui huutamaan hyvää huutokaupan kokonaisuuden ansiosta. Nimettömänä pysyttelevä yksityishenkilö on omien sanojensa mukaan todellinen ”jääkiekkofriikki”, jonka sydäntä lähellä on varsinkin lasten hyvinvointi. Lasten syöpähoitojen kehityksen tärkeys on korostunut viime vuosina omassa lähipiirissä ilmenneiden syöpäsairastumisien kautta.

“Jo pelkkä sana syöpä herättää meissä kaikissa varmasti paljon ajatuksia. Lapsen sairastuminen on aina äärimmäisen rankka kokemus koko perheelle. Alkaa pitkä taistelu, joka kysyy voimia niin pikku potilaalta kuin hänen läheisiltään. Onneksi meillä Suomessa lääketiede on huippuluokkaa koko maailman mittakaavassa ja paranemisennusteet ovat nousseet koko ajan. Jotta tämä kehitys saataisiin turvattua myös tulevaisuudessa, tarvitaan Aamu Säätiön kaltaisia hienoja toimijoita, jotka omalla toiminnallaan mahdollistavat tämän kehityksen jatkumisen. Olen ilolla omalla panoksellani tukemassa tätä tärkeää työtä ja toivon siitä olevan tulevaisuudessa iloa ja hyötyä monelle sairastuneelle lapselle.”

Huutokauppa sijoittui Kansainvälisen lasten syövän päivän ympärille, jota vietettiin 15.2. Päivän tarkoituksena on levittää tietoutta lasten syöpäsairauksista sekä nostaa esille tarve rahoituksesta, jonka avulla voimme turvata uudenaikaisimmat hoidot syöpään sairastuneille lapsille Suomessa ja näin mahdollistaa heille terve aikuisuus.

Huutokaupan kohteina olivat Mikael Granlundin, Erik Haulan, Jussi Jokisen, Mikko Koivun, Leo Komarovin, Lauri Korpikosken, Patrik Laineen, Pekka Rinteen sekä Rasmus Ristolaisen pelipaidat.