#Aamusydän-kampanjalla muistetaan kaikkia syöpää sairastavia lapsia

Suomessa on tällä hetkellä 3000 lasta, jotka sairastavat syöpää. Heistä 400 joutuu olemaan jatkuvassa sairaalahoidossa. Lasten syöpähoidot ovat pitkiä. Ensimmäisen vaiheen intensiivihoito kestää 1 – 2,5 vuotta. Hoito vaatii pääosin pysyvää sairaalassaoloa. Tätä seuraa varsin tiheä 2 – 3 vuoden seurantajakso, jossa lapsi käy säännöllisesti sairaalassa tutkimuksissa ja hänestä otetaan seurantanäytteitä. Vasta näiden jälkeen lapsi siirtyy ns. myöhäisseurantaohjelmaan.

Hesburgerin ja Aamu Säätiön yhteinen Aamusydän-kampanja antaa mahdollisuuden kaikille suomalaiselle välittää ja muistaa jokaista lasta, joka tällä hetkellä kamppailee parantuakseen syövästä. Tavoitteena on postata vähintään 400 Aamusydäntä Instagamiin.

Hesburger-ravintoloissa on mahdollista taitella lapsille Aamusydän tarjotinalustan ohjeiden mukaan. Aamusydän on mahdollista taitella myös mistä tahansa muusta paperista.

Taitellusta sydämestä otetaan kuva ja jaetaan Instagramiin hashtagilla #aamusydän. Kun kuvaan tägää lisäksi @aamusaatio ja @hesburgerfin -tilit, on mukana Hesen lahjakorttien arvonnassa!

Aamusydän Instagram-kisan säännöt löytyvät osoitteesta www.hesburger.fi/instagram.

Kaikki mukaan Aamusydän-talkoisiin❤️

 

#aamusydän #parassyöpähoitolapsille #terveaikuisuus #aamusäätiö