Tähtiurheilijat mukana Aamun huutokaupassa

”Huuda nimekkäiden urheilijoiden tuotteita ja tee hyvää!”

Suomessa sairastuu syöpään vuoden aikana noin 150 alle 16-vuotiasta lasta. Tehokkailla hoidoilla keskimäärin 75-80 prosenttia eli noin kolme neljästä lapsesta paranee. Kehittyneistä hoidoista huolimatta syöpä on silti yhä yleisin kuolemaan johtava sairaus lapsilla.

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö tukee syöpähoitojen kehitys- ja tutkimustyötä, jotta voidaan taata uudenaikaisin hoito ja sitä kautta terve aikuisuus jokaiselle syöpäsairaalle lapselle.

Huuto.net ja Aamu Säätiö ovat yhdessä lanseeranneet huutokaupan lasten syöpähoitojen kehityksen tukemiseksi. Huutokaupasta voimme kiittää neljää suomalaista tunnettua urheilijaa, jotka ovat lahjoittaneet omia pelipaitojaan ja työvälineitään huutokaupattavaksi.

Huutokauppa avataan 8.2. ja se päättyy 17.2.

Ennen huutokauppaa voi huudettaviin tuotteisiin tutustua Aamu Säätiön Facebook- ja Instagram-sivulla.”