Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 620 460 € Aamu Säätiölle


Team Rynkeby – God Morgon Finland ylitti jälleen vuosittaisen lahjoitussummansa ja lahjoitti kauden aikana kerätystä rahasta  620 460 euroa lasten syöpähoitojen tutkimukseen ja kehitykseen.

Team Rynkeby – God Morgon Finlandin kuudes toimintakausi päättyi lauantaina 29.9. upeissa tunnelmissa Suomen Turussa järjestetyssä gaalassa. Lähes vuoden kestänyt varainhankinta päättyi ennätyslukemiin. Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti yhteensä 886 372 euroa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle sekä Sylva ry:lle. Vuodesta 2013 Team Rynkeby – God Morgon -joukkueet ovat keränneet yhteensä 2 215 930 euroa Suomessa.

Sokos Hotel Hamburger Börsiin kokoontui lauantaina pari sataa joukkueiden pyöräilijää, huoltohenkilöä, sponsoria sekä tietenkin Aamu Säätiön ja Sylva ry:n edustajaa juhlimaan tämän ikimuistoisen ja vaativan projektin hienoa päätöstä.

Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkebytä, jonka toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Team Rynkeby on suurin ja näkyvin eurooppalainen hyväntekeväisyyspyöräilyprojekti. Tulevalla kaudella mukana on 54 joukkuetta seitsemästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Suomessa keräyskohteina ovat Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö ja Sylva ry.

Joukkueiden toimintakausi alkaa vuosittain 1.10. ja huipentuu Pariisiin pyöräilyyn heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Kauden aikana jäsenet sitoutuvat varainhankintaan, yhdessä tekemiseen ja fyysiseen harjoitteluun. Team Rynkeby – God Morgonin osallistujat maksavat itse omat osallistumiskulunsa. Rynkeby Foods A/S, God Morgon ja hohes C huolehtivat projektin keskeisistä kuluista, mikä tarkoittaa, että kaikki kerätyt rahat lahjoitetaan lyhentämättöminä Team Rynkebyn tukemille organisaatioille.

Lisätietoa Team Rynkeby – God Morgonin toiminnasta https://www.team-rynkeby.fi