Satu voi muuttaa pienen potilaan arjen seikkailuksi – Aamusaduilla kerätään varoja lasten syöpätutkimukseen

Iloa, toivoa ja seikkailuja pienille ja suurille.

Aamu Säätiö, kustannusosakeyhtiö Otava ja Suomalainen Kirjakauppa julkaisevat yhteistyössä voimaannuttavia aamusatuja äänikirjamuodossa lasten syövän päivänä 15. helmikuuta. Saduilla kerätään varoja lasten syöpätutkimukseen.

Sadut luovat toivoa, herättävät iloa ja antavat rohkeutta lapsen päivään. Tarinoissa seikkailevat lastenkirjoista tutut hahmot Tatu ja Patu, Prinsessa Pikkiriikki, Kikattava Kakkiainen, Puluboi ja Sininen lintu.

Sadut julkaistaan kansainvälisenä lasten syövän päivänä 15.2.

Lue lisää lehdistötiedotteesta, julkaistu 6.2.2019:

https://www.sttinfo.fi/tiedote/satu-voi-muuttaa-pienen-potilaan-arjen-seikkailuksi-aamusaduilla-kerataan-varoja-lasten-syopatutkimukseen?publisherId=62628948&releaseId=69851234&fbclid=IwAR2jmmEAeqimCK6hBpA5BL8BgXdDEKV2Er66Nwf0Q0_7OlJ9AxXkTLFxNQ0