PRRRRR! On aika herätä.


On aika herätä Rudi Rokin pirinään. Syyskuu on lasten syöpien tietoisuuden kuukausi.

On taas aika herätellä ihmisiä tärkeän asian äärelle. Aamuherätys 2021 marssittaa estradille äänitaiteilija Rudi Rokin, jonka taitava äänenkäyttö toimii tänä vuonna herätyskellona hyvän asian puolesta. Rudin ja Aamu Säätiön tärkeän viestin kohtaat syyskuun aikana ulkomainonnassa, sosiaalisessa mediassa sekä radiossa.
“Lasten syövistä tiedetään edelleen liian vähän, eivätkä ne eivät myöskään nouse riittävästi julkiseen keskusteluun. Joten mikäpä sopivampi hetki herätellä aiheen pariin kuin syyskuu eli kansainvälinen Kultanauhakuukausi.”, kommentoi Aamu Säätiön asiamies Laura Paasio.

Lähes joka toinen päivä sairastuu suomalainen lapsi syöpään.
”Suomessa sairastuu noin 150 alle 15-vuotiasta lasta vuosittain syöpään, joista edelleen joka viides lapsi menehtyy. Lisäksi syövästä selvinneistä lapsista yli 60 % kärsii jossain elämän vaiheessa syövän tai syöpähoitojen aiheuttamista myöhäishaitoista ja näin ollen ei elä tervettä aikuisuutta.”, Laura Paasio sanoo.

Aamu Säätiön tavoitteena on maailman paras syöpähoito, jotta kaikki sairastuneet lapset selviäisivät ja heillä olisi myös terve aikuisuus. Säätiö kerää varoja ja kohdistaa ne lasten syöpähoidon SYÖPIEN  (TAI LASTEN SYÖPÄTUTKIMUKSEEN) tutkimukseen ja kehitykseen. 

Aamuherätys 2021 on syntynyt Aamu Säätiön, JCDecauxin, Bauer Median, Miracle Soundin, äänitaiteilija Rudi Rokin ja markkinointikonserni N2:n yhteistyönä.

#onaikaherätä
#aamuherätyshaaste