AAMUSATU tuo rohkeutta ja iloa jokaisen lapsen päivään

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö ja kustannusosakeyhtiö Otava julkaisevat yhteistyössä voimaannuttavia aamusatuja äänikirjamuodossa lasten syövän päivänä 15. helmikuuta. Voimaannuttavat sadut luovat toivoa, herättävät iloa ja antavat rohkeutta lapsen päivään. Tarinoissa seikkailevat lastenkirjoista tutut hahmot Tatu ja Patu, Prinsessa Pikkiriikki, Kikattava Kakkiainen, Puluboi ja Sininen lintu.

“Sadut ovat portti tunteisiin ja syvällisten elämysten äärelle. Syöpä muuttaa lapsen elämän äkisti ja rajusti. Tällöin satujen merkitys lapsen sisäisten voimavarojen löytämisessä saattaa olla suuressakin roolissa”, Aamu Säätiön asiamies Laura Paasio sanoo.

Aamusaduissa tehdään jännittäviä tutkimusmatkoja sumuiseen metsään, yölliseen leikkipuistoon, kukkakaupan ikkunalle ja ensimmäiselle telttaretkelle. Kaikissa tarinoissa aamu on jollakin tavalla läsnä. Äänikirjat on suunniteltu sekä pieniä potilaita että kaikkia Suomen lapsia ajatellen.

”Kaikki lapset tarvitsevat satuja. Sadut rohkaisevat, lohduttavat, naurattavat ja auttavat käsittelemään tunteita. Aamusatujen kuunteleminen tekee hyvää lapsille ja aikuisille”, Otavan lasten- ja nuortenkirjapäällikkö Kaisu-Maria Toiskallio toteaa.

Aamusadut ovat syntyneet markkinointiviestintäkonserni N2:n, Aamu Säätiön, kustannusosakeyhtiö Otavan, Suomalaisen Kirjakaupan, Äänikirjastudio Silencion sekä Kirjavälityksen yhteistyönä.

Aamusatu-äänikirjoja voi ostaa osoitteesta suomalainen.com hintaan 5 €/kpl. Satujen tuotot menevät AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle.

Osta AAMUSATU