Iloinen yhteistyö JOY by M & V:n kanssa

AAMUlle uudet alut ovat inspiroivia. Kun päivä alkaa hyvällä aamulla, tuo se iloa koko päivään. Näin myös lapsuus on elämän aamu ja sen soisi jokaiselle olevan iloinen. Aina näin ei ole. Pilkahduksen pirteyttä ja iloa tuo varmasti yhteistyömme JOY by M & V:n kanssa. Uuden JOYn myymiä lasten puuvillavaatteita somistaa TYKSin lasten syöpäosastolla hoidossa olevien pienten taiteilijoiden luomukset ❤️

https://joybymv.com

Hei kaikille!

Olemme kaksi ystävystä Porista, jotka päättivät ottaa hypyn tuntemattomaan, seurata sydäntään ja tehdä työtä, jolla merkitystä. Työtä, jonka avulla saamme jakaa iloa, tehdä yhteiskunnallisesti hyvää ja jota haluamme tehdä täydestä sydämestämme. Haluamme puhua tärkeiden asioiden puolesta.

Yrityksemme kantaa nimeä JOY by M & V. Valmistamme luomupuuvillaisia lastenvaatteita. Vaatteissamme olevat kuvat on piirtänyt Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten syöpäosaston lapset. Ensimmäisen tilikautemme voitosta 40% ohjautuu lasten syövän hoidon tutkimukseen ja kehitykseen Aamu Säätiölle. Valitsimme ensimmäisen vuoden lahjoituskohteeksi Aamu Säätiön, koska Suomessa syöpään menehtyy edelleenkin joka viides alle 15-vuotias syöpään sairastunut lapsi ja lähes joka toinen päivä Suomessa lapsi saa syöpädiagnoosin. Tämä asia kosketti meitä syvästi. Aamu Säätiön toimintaan tutustuessamme oli selvää, että haluamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa. Saimmekin Aamu Säätiöltä lämpimän vastaanoton ja tiesimme tämän olevan juuri oikea kohde meille.

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tuoda iloa, niin vaatteemme käyttäjälle kuin vaatteidemme kuvittajille. Veimme Turun Yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle yllätyskasseja. Halusimme näin tuoda heille iloa ja piristystä päivään ja saada ajatuksia pois ikävistä asioista. Halukkaat saivat piirrellä osastolla kuvia malliston vaatteisiin. Lapset lähtivätkin innokkaasti mukaan ja saimme paljon ihania kuvia. Nyt niistä neljä on esillä mallistoissamme, joita esittelemme ylpeydellä.

Olemme iloisia, että ensimmäinen lahjoituskohteemme on juuri AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiö.

Rakkaudella,

Emmi & Jaana