Lahjoituksilla tuetaan lasten syöpähoidon kehitystä

Lasten syöpätautien hoito on aina kansainvälistä yhteistyötä. Tämä jakautuu useaan alueeseen, joista tärkeimpiä ovat hoito-ohjelmiin eli protokolliin liittyvä kehitystyö, pohjoismainen yhteistyö, rekisteröinnit, tutkimustyö ja potilaiden myöhäisseuranta.

Kansainvälinen yhteistyö lasten syöpätautien hoidossa ja hoitomenetelmien kehittämisessä on ensiarvoisen tärkeää, mutta se aiheuttaa myös merkittäviä kustannuksia, joiden kattamiseen ei suomalaisilla sairaaloilla ole tällä hetkellä osoittaa varoja. Tässä on ongelman ydin, sillä hoitotulokset yhteistyössä mukana olevissa hoitokeskuksissa ovat merkittävästi parempia kuin niissä, jotka olosuhteiden pakosta joutuvat toimimaan tämän yhteistyön saavuttamattomissa.

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön avulla voimme yhdessä luoda entistä paremmat edellytykset suomalaisten syöpälasten hoidon kehittämiselle. Säätiölle lahjoitetut varat kohdistetaan apurahoin tarkoituksen mukaisiin kohteisiin. Säätiön tavoite on kohdistaa tarkoitukseen vuosittain vuotuisen keräystavoitteen suuruinen summa. Apurahahakemuksia käsitellään säätiössä sitä mukaa kun niitä säätiölle osoitetaan. Ennalta määriteltyä hakuaikaa ei ole. Säätiön hallitus tekee apurahapäätökset säätiön Lääketieteellisen Asiantuntijatyöryhmän lausunnon pohjalta.

Annetaan elämälle uusi mahdollisuus!

Lue lisää aiheesta

Elämä on tutkimisen arvoinen »

Protokollat »
Pohjoismainen NOPHO-yhteistyö »
Rekisterit ja kehitystyö »
Tutkimustyö »
Myöhäisseuranta »
Myönnetyt tuet »